Tuinadvies Arnhem

Voor het ontwerpen, aanleggen, onderhouden, renoveren van tuinen, of gedegen tuinadvies in Arnhem, bent u bij De Groene Vingers aan het goede adres! Door jarenlange ervaring met tuinadvies in de hele regio Arnhem, van kleine tot grote projecten, kunnen wij u adviseren op elk niveau. Wij zien tuinadvies in Arnhem als het begeleiden van uw wensen.

Zeg nou zelf: tuinadvies vragen bij een hoveniersbedrijf als De Groene Vingers is nog helemaal niet zo’n gek idee! Hoe je onkruid moet wieden, dat weet iedereen wel, maar bij een tuin maakt u zo nu en dan ook wel eens wat complexere zaken mee. Tuinadvies vragen is dan nog helemaal niet zo’n gek idee; u kunt niet alle wijsheid in pacht hebben! Uw tuin op zijn best is uiteindelijk onze specialisatie.

tuinadvies arnhem

Tuinadvies Arnhem: Bij een tuin komt heel wat kijken en is tuinadvies op zijn plaats

Bij een tuin komt heel wat kijken: op welke plek plaats je bijvoorbeeld het beste een terras, een vijver of de beplanting? Of wat moet u precies doen als u een duurzame ‘groene’ tuin wilt hebben? En hoe trekt u eigenlijk meer vogels, vlinders en andere dieren naar uw tuin? Wat is een goede keuze voor tuinverlichting en hoe kan die het beste worden aangelegd? Wat zijn degelijke schuttingen? Hoe plaatst u de fietsen uit zicht? Neemt een tuinhuisje veel ruimte van mijn tuin in beslag? En ga zo maar door!

Op dit soort gebieden voorzien wij u graag van tuinadvies in Arnhem. Wij bieden een persoonlijk en op maat gemaakt advies, met een professionele blik en met liefde voor het hoveniersvak. Alles is mogelijk bij ons qua tuinadvies in Arnhem: of het nu gaat om de aanleg of het ontwerp van uw tuin, of het renoveren van uw reeds bestaande tuin, incidenteel of periodiek onderhoud, het herstel van uw terras, het snoeien van uw struiken of andere zaken in uw tuin; ons vakkundige team van professionals staat voor u klaar om u te ontzorgen!

We komen graag bij u thuis voor gedegen tuinadvies

Vanzelfsprekend komen wij graag langs om u te helpen middels tuinadvies in Arnhem. Wij brengen desgewenst een bezoekje bij u thuis op locatie, zodat we de tuinsituatie meteen met een professionele blik kunnen bekijken. Bel ons gerust en geheel vrijblijvend.

De Groene Vingers is een middelgroot hoveniersbedrijf dat alweer twintig jaar actief is in de tuinbranche. Door het bieden van hoogstaande kwaliteit en door onze persoonlijke en ook klantgerichte aanpak weten wij ons te onderscheiden van onze collega’s. Wat wij belangrijk vinden is goede communicatie met de klant. Dit wordt gerealiseerd met heldere afspraken en heldere offertes, zodat de klant altijd weet waar hij of zij aan toe is. Wij hebben een hechte groep van vakkundige en communicatief vaardige medewerkers in huis, die vaak al jaren lang aan De Groene Vingers verbonden zijn. Het personeel bepaalt mede de sfeer binnen ons hovenierbedrijf en dat stralen ze ook naar buiten uit.

De Groene Vingers, uw allround hoveniersbedrijf voor de regio Arnhem.