Over ons

Wij zijn sinds 1995 actief als hovenier in de regio Arnhem en Nijmegen. De afgelopen jaren hebben wij ons, met het leveren van kwaliteit en onze persoonlijke aanpak, kunnen onderscheiden van onze collega’s. Goede communicatie is belangrijk, ook in ons vak. Dit doen wij middels heldere afspraken, duidelijke offertes en gedetailleerde tekeningen.

Wij hechten dan ook grote waarde aan de communicatieve vaardigheden van onze collega’s. Al jaren werken wij met dezelfde mensen binnen ons bedrijf. Zij bepalen mede de sfeer binnen het bedrijf en stralen dat ook uit naar buiten.

Visie

Wij willen tuinen aanleggen waar wij zelf achter kunnen staan en waarin u zich geweldig voelt. Dit doen wij met gedreven mensen die passie hebben voor het vak. Wij leggen tuinen aan waarvan de klant jarenlang kan genieten. Hiervoor adviseren wij het gebruik van duurzame (lees milieuvriendelijke) en kwalitatief goede materialen. Daarnaast zijn wij erg in voor het hergebruik van aanwezige materialen en planten, mits dit haalbaar is. Wij gebruiken bij onze werkzaamheden professioneel gereedschap om de het werk veilig en vlot uit te voeren.

Voor degene die het aardig vindt om te weten wie er bij u in de tuin werkt hebben wij het rubriekje “persoonlijk” toegevoegd aan onze website. Het betreft hier een persoonlijk profiel van onze vaste medewerkers.