Over ons

Sinds 1995 zijn we actief als hovenier in de regio Arnhem en Nijmegen. Door het leveren van kwaliteit, originaliteit en een persoonlijke aanpak hebben we ons kunnen onderscheiden in ons vak. Goede communicatie is belangrijk, ook in ons vak. Dit doen wij door heldere afspraken, duidelijke offertes en gedetailleerde tekeningen.

Wij vinden het belangrijk dat ook onze medewerkers duidelijk communiceren. Al jaren werken wij met dezelfde mensen binnen ons bedrijf. Zij bepalen mede de sfeer binnen het bedrijf en stralen dat ook uit naar buiten.

Visie

Wij willen tuinen aanleggen waar wij zelf achter kunnen staan en waarin u zich geweldig voelt. Dit doen wij met gedreven mensen die passie hebben voor het vak. Om jarenlang te kunnen genieten van uw tuin adviseren wij het gebruik van duurzame (lees milieuvriendelijke) en kwalitatief goede materialen. Daarnaast zijn wij erg in voor het hergebruik van aanwezige materialen en planten, mits dit haalbaar is. Wij gebruiken bij onze werkzaamheden professioneel gereedschap om het werk veilig en vlot uit te voeren.

Voor degene die het aardig vindt om te weten wie er bij u in de tuin werkt hebben wij het rubriekje “persoonlijk” toegevoegd aan onze website. Het betreft hier een persoonlijk profiel van onze vaste medewerkers.

Bekijk ons dienstenaanbod:

  1. Tuinontwerp
  2. Tuinaanleg
  3. Tuinonderhoud
  4. Boomonderhoud
  5. Sedumdak
  6. Hovenier