Tuinonderhoud

Als u graag tuiniert dan zult u het onderhoud van uw tuin waarschijnlijk zelf doen. Wordt het werk u echter te veel of te zwaar, of durft u bepaalde ingrepen niet aan, dan kunt u altijd de Groene Vingers in de hand nemen. Tijdens een vrijblijvend gesprek nemen wij de werkzaamheden met u door en maken wij een offerte.

Er zijn verschillende vormen waarin wij het onderhoud uitvoeren. Zo kan het zijn dat u zelf meehelpt of meeloopt om zo ook het een en ander te leren. Of er kan een bedrag worden afgesproken waarvoor wij de werkzaamheden, in volgorde van urgentie, uitvoeren.

Het is echter ook mogelijk het onderhoud periodiek uit te besteden in de vorm van een onderhoudscontract. Van te voren besproken werkzaamheden worden voor een vaste prijs periodiek uitgevoerd. U weet dus precies wat de kosten per onderhoudsbeurt zijn. Ook hierin zijn veel variaties: van 1 x per jaar tot wekelijks.

Tuinonderhoud in de regio Arnhem en Nijmegen

Voor de onderhoudswerkzaamheden gebruiken wij veilig en professioneel gereedschap. Hiermee bent u verzekerd van een vlotte en vakkundige uitvoering van de werkzaamheden.