Tuinontwerp

Een tuin is als een extra leefruimte, een verlengstuk van uw woning. Alles draait hierbij om uw gerief, uw persoonlijke smaak en voorkeur. Wij zien het als een uitdaging de tuin zó in te richten, dat er een unieke ruimte ontstaat waarin u zich thuis voelt. Voordat er een ontwerp wordt gemaakt maken wij een uitgebreide inventarisatie van uw wensen, eisen en van de mogelijkheden. Dit doen wij bij u thuis. Op die manier kunnen wij de tuin goed inventariseren en direct de sfeer opvangen van uw leefomgeving.

Dit eerste gesprek is vrijblijvend. Na dit gesprek kunnen wij een ontwerp maken wat geheel bij u past: uniek en exclusief.

Het tekenen doen wij digitaal, hiervoor gebruiken wij Vectorworks. Met dit speciale tekenprogramma zijn wij in staat u een goed beeld te geven van de aan te leggen tuin. Desgewenst kunnen wij de tuin in 3-D presenteren.

Een tuinontwerp is maatwerk. De oppervlakte van de tuin en de detaillering bepalen in grote mate de prijs van het ontwerp. In ons eerste gesprek geven wij aan wat de kosten voor het ontwerp zijn. In dit gesprek kan ook een vervolgtraject worden uitgezet: het ontwerp met een daarbij passende begroting, een te leveren beplantingsplan, termijn van eventuele aanleg en een afspraak over het onderhoud.