Tuinontwerp

De kunst is een tuin zo te ontwerpen dat u er zoveel mogelijk plezier aan beleefd. Wij zien de tuin dan ook als een extra ruimte om van te genieten en met een goed plan kunt u dat het hele jaar rond. Wij komen graag bij u thuis om uw sfeer te proeven voordat we met het ontwerp van een nieuwe of aan te passen tuin beginnen. We moeten u een beetje leren kennen dus. We bespreken dan uw wensen, eisen en wat er mogelijk is.

Aan de hand van deze vrijblijvende kennismaking maken we een uniek en exclusief ontwerp. Dat ontwerpen gaat digitaal. Een mooie techniek die een goed beeld geeft van de aan te leggen tuin. Als u wilt kunnen we het zelfs in 3D presenteren.

Wat kost het?
De oppervlakte is natuurlijk belangrijk en wat er zoal in de tuin zal komen. Planten (uiteraard), verharding, misschien zelfs een vijver. Al deze elementen bepalen de uiteindelijke prijs. Bij de presentatie van het ontwerp lichten we dat toe en kunnen we een vervolgtraject uitzetten; een definitief ontwerp, het beplantingsplan, wanneer we kunnen beginnen en eventueel een afspraak over onderhoud.

Kiest u voor De Groene Vingers uit Arnhem dan weet u zeker dat u van uw tuin kunt genieten.