Hans Willem Brussee

Samen met Erik Bolt runnen wij De Groene Vingers. Al meer dan 25 jaar! Je kunt wel zeggen dat ik uit een groen nest kom. Mijn ouders hadden een kwekerij. Na mijn middelbare school kreeg ik een baan als boomverzorger. Ik wist er wel iets van maar na een jaar ben ik toch op Larenstein(Velp) gaan studeren omdat ik nog meer wilde weten. Uiteindelijk ben ik de studie ‘Tuin en Landschap’ gaan volgen. Daarna ben ik begonnen als zelfstandig boomverzorger en zodoende kwam ik Erik tegen. Dat klikte goed en samen zijn we nu eigenaar van De Groen Vingers.

Ik hou me bezig met het bezoeken van klanten, het maken van offertes, het ontwerpen en de aanleg. En ik mag nog steeds graag in een boom klimmen om te verzorgen. Maar het mooiste is de combinatie van buiten zijn, klantencontacten, fysieke arbeid en samen mooie tuinen maken.

Daarnaast hou ik van klussen in onze boerderij(nooit af) die we delen met nog twee gezinnen, ik luister graag muziek en trek er graag op uit met gezin en hond.