Hovenier Oosterbeek

In de regel geldt dat tuinen mooi zijn, gezond, levend, dat ze uw leefomgeving verruimen en door de jaren heen steeds mooier worden. Wie wil dat nou niet? Echter, veel mensen hebben de tijd of de kennis niet om hun tuin op een goede manier te ontwerpen of te verzorgen. In zulke gevallen is het raadzaam om een goede hovenier in Oosterbeek te vinden, die u in uw tuinwerkzaamheden kan ontzorgen.

Aangenaam, onze naam is De Groene Vingers! De hovenier in de regio Oosterbeek.


Bij ons als hovenier in Oosterbeek is alles op tuingebied mogelijk: advies, ontwerp, onderhoud of de renovatie van een tuin. Graag nodigen we u dan ook uit voor een eerste en ook vrijblijvend kennismakingsgesprek. Dit doen we als hovenier in Oosterbeek het liefst bij u op locatie, zodat we alvast met een deskundig oog de situatie kunnen beoordelen. In dit gesprek kunt u kennis maken met onze idee├źn en manier van werken, bespreken we al uw wensen en eisen en geven we alvast een prijsindicatie. Ons bedrijf wordt ingezet door zowel particuliere klanten als zakelijke klanten.

Hovenier Oosterbeek

Hovenier Oosterbeek: Ontwerp

Het ontwerp van een tuin begint de juiste inventarisatie van uw wensen, eisen en mogelijkheden. Voor onze medewerkers is het een uitdaging om uw tuin zo in te richten dat er een unieke plek ontstaat waar u zich thuis voelt. Als u na het eerste gesprek met ons verder wilt, zetten we een vervolgtraject in. We maken dan een ontwerp met het computerprogramma Vectorworks, of desgewenst kiest u voor een 3D-presentatie: de basis voor een unieke buitenwereld waar u nog lange tijd van zult genieten. Ook worden het beplantingsplan, de leveringstermijn en een eventuele onderhoudsafspraak besproken. Wij houden van heldere communicatie en duidelijke afspraken, zodat u weet waar u aan toe bent. Tijdens de tuinaanleg gaan wij uitermate vakkundig te werk, waarbij gebruik gemaakt wordt van goede materialen.

Hovenier Oosterbeek: Renovatie

Behalve voor tuinen aanleggen worden wij als hovenier voor Oosterbeek en omstreken ook vaak ingezet om een tuin te renoveren. De renovatie van een tuin is soms immers nog meer op zijn plaats dan onderhoud van een tuin. Als u bijvoorbeeld geen tijd hebt voor het bijhouden van uw tuin of er is sprake van achterstallig onderhoud, dan is renovatie vaak op zijn plaats. Het kan natuurlijk ook zijn dat u bent uitgekeken op uw tuin, die er al jaren hetzelfde bijligt. Ook kan er bijvoorbeeld na een verhuizing een nieuwe tuinwens ontstaan, of uw kinderen worden ouder en de speelvoorzieningen moeten plaats maken voor een ander type tuin. Door een goede renovatie kunt u weer jarenlang plezier hebben van uw tuin.

Hovenier Oosterbeek: Onderhoud

Wie graag tuiniert zal in de meeste gevallen zelf zijn tuin bijhouden. Sommige tuinbezitters komen daar echter niet aan toe wegens tijdgebrek, durven of kunnen bepaalde ingrepen niet doen of hebben te weinig kennis in huis voor een verantwoorde tuinaanpak. Als het u niet lukt, kunt u een beroep doen op een hovenier die actief is in de regio Oosterbeek. Tijdens een vrijblijvend gesprek nemen we dan de door u voorgestelde werkzaamheden door, waarna u van ons een offerte zult ontvangen. Onderhoud kan eenmalig of periodiek. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om mee te lopen met een van onze medewerkers en daardoor het een en ander te leren over onderhoud.

Welke tuinwens u ook heeft, De Groene Vingers maakt uw wens tot werkelijkheid!