Tuinontwerpen velp

In de regel besteden mensen veel aandacht aan het huis waarin ze wonen. Dat is ook wel logisch, want daarin moeten ze zich thuis voelen. In de tuin moeten de mensen zich natuurlijk ook thuis voelen, maar die ontsnapt bij velen nog wel eens aan de aandacht. Terwijl een tuin natuurlijk wel het verlengstuk van ieders huis is. Daarom is het van belang om iets van uw tuin te maken. Voor tuinontwerpen in Velp en de omliggende regio bent u bij ons aan het goede adres. Want wie op zoek is naar een kwalitatief goede aanbieder voor tuinontwerpen in Velp komt al gauw uit bij De Groene Vingers. Al twintig jaar hebben wij ervaring bij allerlei soorten tuinontwerpen in Velp die er bestaan, van klassiek tot modern.

Tuinontwerpen Velp: Elke tuin een onmiskenbaar eigen signatuur

Wij ontwerpen persoonlijke tuinen die passen bij de eigenaar en diens leefomgeving, en daarbij zorgen wij voor een vakkundige aanpak. Iedere tuin die wij ontwerpen heeft een onmiskenbaar eigen signatuur: u kunt rekenen op verschillend materiaalgebruik, diverse beplanting en sfeervolle terrassen. Want uw wensen vormen de rode draad voor ons. Bent u een tuinier in hart en nieren of moet de tuin juist onderhoudsarm zijn? Wilt u loungen met uw partner en de kinderen heerlijk laten ravotten of wilt u beide zaken combineren in één tuin? Met alle wensen en eisen houden wij rekening! Zo kan het zijn dat u op internet al inspirerende foto’s van tuinen hebt gezien, of zelf al schetsen heeft gemaakt. Dit soort zaken kunnen wij voor alle tuinontwerpen in Velp meenemen in het ontwerpproces, dat door onze professionele medewerkers voor u wordt gerealiseerd. Want tuinontwerpen is naar onze mening een proces waarbij de nodige professionaliteit vereist is. Onontkoombaar is een bundeling van kennis, creativiteit, en gevoel voor sfeer en ruimte, evenals een levendige voorstelling van het eindresultaat. Een goed uitgedacht ontwerp is de basis voor elke bijzondere tuin.

tuinontwerpen velp

Waaruit bestaat een tuinontwerp zoal?

Een traject voor tuinontwerpen in Velp vangt altijd aan met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Hierbij horen wij graag wat uw budget is en geven wij naar schatting aan hoeveel het tuinontwerp ongeveer zal kosten. Daarnaast maken we een grondige inventarisatie van de wensen en mogelijkheden die u heeft als klant. Dit gebeurt altijd bij u op locatie, zodat wij gelijk al met een deskundige blik uw tuinsituatie kunnen inschatten. In het vervolgtraject voor tuinontwerpen voor de gehele regio Velp leveren we aansluitend een inrichtings- en beplantingsplan, uiteraard aangepast aan zowel uw wensen als de specifieke kenmerken van uw tuin. Indien gewenst maken we een bestratingsplan voor terrastegels en dergelijke. Wat ook tot de mogelijkheden behoort is een verlichtingsplan, voor als u ’s avonds nog graag in uw tuin zit. In overleg kunnen er extra’s worden toegevoegd, zoals een veranda of vijver.

Het tuinontwerp maken we met het digitale tekenprogramma Vectorworks. Ook kan uw tuin in 3D gepresenteerd worden. Hoewel u op internet gratis tuinontwerpprogramma’s kunt vinden raden wij aan om dit door ons te laten doen. Met het ontwerpprogramma Vectorworks krijgt u een duidelijk en levensecht beeld van hoe uw tuin eruit zal komen te zien.

Overigens bieden wij onze tuinontwerpen in Velp ook aan voor bedrijven. Bedrijfstuinen zijn anders van karakter dan particuliere tuinen. De Groene Vingers kan een passende en representatieve bedrijfstuin voor u ontwerpen, dat als visitekaartje van uw bedrijf kan dienen.

Voor particulieren en bedrijven biedt De Groene Vingers de oplossing om uw ideale tuin werkelijkheid te maken!