Hovenier Velp

Meestal geldt dat tuinen mooi, gezond en levend zijn, dat ze uw leefomgeving verruimen en met de jaren steeds mooier worden. Wie wil dat nou niet? Echter, veel mensen hebben niet de tijd of de kennis in huis om hun tuin op juiste manier te ontwerpen of te verzorgen. In zo’n geval is het zaak om een goede hovenier in Velp te vinden, die u in uw tuinbeslommeringen kan ontzorgen.

Aangenaam, De Groene Vingers is de naam! Uw hovenier in de regio Velp.

Bij ons is er als hovenier in Velp veel mogelijk: advies, ontwerp, onderhoud of de renovatie van een tuin, en alles wat daarbij komt kijken. Graag nodigen we u uit voor een eerste en ook vrijblijvend kennismakingsgesprek. Dit doen we als hovenier in Velp het liefst bij u op locatie, zodat we alvast met een professioneel oog de situatie kunnen beoordelen. In dit gesprek kunt u kennis maken met onze ideeën en werkwijze, bespreken we uw wensen en eisen en kunnen we een prijsindicatie geven. Wij worden veel ingezet door particulieren, maar ook bedrijven die met een tuin een extra verzorgd visitekaartje voor hun bedrijfspand willen hebben weten ons vaak te vinden.

hovenier velp

Hovenier Velp: Ontwerp

Het ontwerp van een tuin begint met een goede inventarisatie van uw wensen, eisen en mogelijkheden. Wij vinden er een uitdaging in om uw tuin zo in te richten dat er een unieke ruimte ontstaat waarin u zich thuis voelt. Als u na het eerste gesprek met ons verder wilt, kan een vervolgtraject worden uitgezet. We maken dan een digitaal ontwerp met het computerprogramma Vectorworks, of desgewenst ontvangt u een 3D-presentatie: de basis voor een unieke buitenwereld waar u nog lang van zult genieten. Ook worden het beplantingsplan, de leveringstermijn en een eventuele onderhoudsafspraak besproken. Daarover leggen wij heldere afspraken vast, waar wij ons altijd aan zullen houden.

Hovenier Velp: Renovatie

Behalve tuinen aanleggen worden wij als hovenier voor Velp en omstreken ook vaak ingezet om een tuin te renoveren. Dit omdat renovatie van de tuin soms meer op zijn plaats is dan onderhoud van de tuin. Als u bijvoorbeeld geen tijd hebt om uw tuin bij te houden of er is zelfs sprake van achterstallig onderhoud, of u bent uitgekeken op uw tuin die er al jaren hetzelfde bij ligt, dan is renovatie vaak op zijn plaats. Ook kan er na een verhuizing een nieuwe tuinwens ontstaan, of uw kinderen worden ouder en de speelvoorzieningen moeten plaats maken voor een ander type tuin. Door een goede renovatie kunt u weer jarenlang plezier hebben van uw tuin.

Hovenier Velp: Onderhoud

Wie graag tuiniert zal meestal zelf zijn tuin bijhouden. Sommige mensen komen daar niet aan toe wegens tijdgebrek, durven bepaalde ingrepen niet te doen of hebben te weinig kennis in huis voor een goede tuinaanpak. Als u het niet in eigen beheer kunt doen, kunt u natuurlijk goed een beroep doen op een hovenier die actief is in de regio Velp. Tijdens een vrijblijvend gesprek nemen we de door u voorgestelde werkzaamheden door, waarna u een offerte van ons ontvangt. Onderhoud kan eenmalig of periodiek, ook kunt u ervoor kiezen om mee te lopen met een van onze medewerkers en daardoor het een en ander te leren qua onderhoud.

Met 25 jaar ervaring, gebruik van goede materialen en ruimschoots vakmanschap kan De Groene Vingers uw tuinwens vervullen!