Hoveniersbedrijf Oosterbeek

Natuurlijk staat uw tuin of balkon er groen en bloeiend bij. Oosterbeek en groen; ze zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Wist u dat Oosterbeek in 2005 is verkozen tot het Groenste dorp van Europa? En dat één van de dikste mammoetbomen van Nederland er staat? Voordat we u meer vertellen over De Groene Vingers, het hoveniersbedrijf Oosterbeek, Arnhem en omgeving, kunnen we u vertellen dat er al zeer lang oog is voor het groene landschap van Oosterbeek. In de 19e eeuw was Oosterbeek geliefd bij kunstenaars en ontwikkelde het zich tot een schildersdorp. Kunstenaar Willem Maris werkte hier aan zijn landschapsschilderijen en leerde er in 1855 Anton Mauve kennen. Kunstschilder Hendrik Willem Mesdag bracht hier in 1866 de zomer door. Andere bekende schilders waren Jan Toorop en Johannes Warnardus Bilders. Oosterbeek werd in de periode van 1860 en 1870 het Hollandse Barbizon genoemd. De schilders van het Franse Barbizon lieten zich namelijk deels leiden door de 17e eeuwse Hollandse landschapsschilders.

Uw tuin is hopelijk ook zo’n mooi plaatje is dat deze kunstenaars zouden willen schilderen. Of u staat op het punt om van uw tuin een kunstwerkje maken. Dan bent u bij De Groene Vingers, hoveniersbedrijf Oosterbeek en omgeving, aan het goede adres!

hoveniersbedrijf oosterbeek

Hoveniersbedrijf Oosterbeek: De Groene Vingers

De Groene Vingers is een middelgroot hoveniersbedrijf Oosterbeek, Arnhem en omgeving worden ermee voorzien. Sinds januari 1995 werken wij voor particulieren, bedrijven en overheden. Wij proberen zoveel mogelijk kwaliteit uit ons werk te halen. Dat doen wij enerzijds door uiteraard vakwerk te leveren en anderzijds geven wij eerlijke informatie aan klanten. Ons streven is een goede communicatie en een open sfeer te creëren. Kwaliteit en persoonlijke aanpak kunt u van ons verwachten. Wij maken voor u duidelijke offertes, heldere afspraken en tekeningen. Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers goede communicatieve vaardigheden bezitten. Omdat wij al jaren met dezelfde mensen binnen het bedrijf werken, zijn wij deskundig en goed op elkaar ingespeeld. De goede sfeer wordt hier mede door bepaald en dat stralen wij ook naar buiten uit.

Op onze website kunt u kennis maken met onze vaste werknemers. Dan weet u wie er in uw tuin aan het werk is. Met deze insteek onderscheiden wij ons van andere hoveniersbedrijven. Op onze website kunt u verder lezen en zien hoe wij dat doen.

Hoveniersbedrijf Oosterbeek: visie

De tuinen die wij aanleggen zijn op maat gemaakt voor onze klanten. Daar willen wij ook geheel achter kunnen staan. En dat kunnen we doordat wij gedreven mensen zijn met passie voor ons vak en door goed te communiceren met de klant alles tot stand te laten komen. Wij staan achter onze tuinaanleg en kunnen dat aan onze klanten overdragen. Per slot van rekening is het de bedoeling dat u, als klant, jaren kan genieten van ons werk. Daarnaast geven wij advies hoe u gebruikt kunt maken van kwalitatief goede materialen en duurzame, dus milieuvriendelijke materialen.

Bij onze werkzaamheden gebruiken wij professioneel gereedschap. Zo kunnen wij onze werkzaamheden vlot en veilig uitvoeren. Tot slot vinden wij het belangrijk om, indien mogelijk, materialen en planten te hergebruiken.

Hoveniersbedrijf Oosterbeek: van a tot z

Ons bedrijf is gevestigd in Arnhem. Bij ons kunt u terecht voor het ontwerpen, het aanleggen en het onderhouden van uw tuin in Oosterbeek. Het onderhoud kan jaarlijks maar ook wekelijks worden gedaan. Het is mogelijk dat wij dit geheel voor u verzorgen, maar wij kunnen ook in samenwerking met u aan de slag. Bij het onderhoud kan ook aan boomverzorging worden gedacht. Wij kunnen het snoeien voor u regelen, maar ook indien nodig kappen en u helpen met het aanvragen van een bijbehorende kapvergunning.

Heeft u na het lezen van onze website vragen of opmerkingen? U kunt ons contactformulier invullen. Wanneer u telefonisch contact wilt kunt u uw telefoonnummer achterlaten en eventueel een moment van uw voorkeur waarop wij u kunnen terug bellen. Wilt u een foto of document meesturen, dan kunt u gebruik maken van ons e-mailadres: info@de-groene-vingers.org