Tuinieren Oosterbeek

Alle liefhebbers van tuinieren in Oosterbeek hebben een mooie hobby. Voor deze mensen, die houden van tuinieren in Oosterbeek, is het hun grote hobby om eens lekker in de buitenlucht in de tuin bezig te kunnen zijn. Ook zijn er mensen die niet houden van tuinieren in Oosterbeek; als u bijvoorbeeld te druk bent of te weinig kennis in huis hebt over tuinieren in Oosterbeek. Voor de laatstgenoemde groep mensen is er in onze regio een goed aangeschreven allround hoveniersbedrijf: De Groene Vingers!

Wij verzorgen de complete tuin. Van ontwerp tot aanleg, onderhoud of renovatie. Uw wensen en eisen zijn ons uitgangspunt, want bij ons is de klant altijd koning. Wij voorzien u graag van advies over alles dat met tuinieren in Oosterbeek te maken heeft. Ontdek wat ons hoveniersbedrijf De Groene Vingers voor u kan betekenen, of bel ons voor een advies of vraag.

tuinieren oosterbeek

Tuinieren Oosterbeek: Handige tuiniertips op onze site

Wie een liefhebber is van tuinieren in Oosterbeek treft op onze website handige tips. Daar hebben we immers antwoorden op vaak gestelde vragen geplaatst. Bijvoorbeeld de vraag wat je met afgevallen bladeren in de tuin moet doen. Het antwoord is simpel: “Door de bladeren een langere tijd in de borders te laten liggen worden ze afgebroken en wordt het vervolgens opgenomen in de bodem. Daarbij komt nog eens dat de vaste planten daardoor een extra bescherming krijgen en de tuin een beter bodemleven krijgt.” Wij zullen in de nabije toekomst dergelijke punten vaker op de site plaatsen als tuintips. Zie het maar als een extra gratis service voor alle klanten!

Een andere veel gelezen tip op onze website is de vraag op welk moment een haag het beste kan worden gesnoeid. Het antwoord luidt: “Het beste is tweemaal per jaar. De eerste keer zou moeten zijn zo rond mei/juni (voor de eerste groei) en de tweede keer in het tijdvak rond augustus/september (voor de hergroei). Na de tweede maal heeft een haag weer de tijd voor herstel en gaat ‘ie strak gesnoeid de winterperiode in. Een haag blijft daardoor mooi tot volgende lente.”

Over ons bedrijf

De Groene Vingers is een middelgroot hoveniersbedrijf dat in 1995 is gestart. Door het bieden van kwaliteit en door onze persoonlijke en ook klantgerichte aanpak weten wij ons te onderscheiden van andere hoveniers in de regio. Ons bedrijf zet sterk in op goede communicatie met de klant. Dit wordt gerealiseerd met heldere afspraken en heldere offertes, waardoor u altijd weet waar u aan toe bent. Wij hebben een hechte groep van vakkundige en communicatief vaardige medewerkers in huis, die al jarenlang aan De Groene Vingers verbonden zijn. Het personeel bepaalt mede de sfeer binnen ons bedrijf en dat stralen ze ook naar buiten uit.

De Groene Vingers, uw allround hoveniersbedrijf voor Oosterbeek en omstreken.