Hoveniersbedrijf Arnhem

Uw tuin of balkon staan er vast groen en bloeiend bij. Arnhem en groen; onlosmakelijk met elkaar verbonden. Voordat we u meer vertellen over De Groene Vingers, het hoveniersbedrijf Arnhem en omgeving, willen we u graag vertellen dat er al langer oog is voor het groene landschap van Arnhem. Arnhem, aan de Rijn en met op de achtergrond de groene bossen, was een geliefd thema van schilders. In de 19e eeuw waren in Oosterbeek, vlak naast Arnhem, diverse kunstenaars te vinden die het landschap kwamen schilderen: Willem Maris, Anton Mauve, Hendrik Willem Mesdag, Jan Toorop en Johannes Warnardus Bilders. Ook heeft Arnhem veel parken die de stad nog groener maken. Vanaf de 17e eeuw kreeg Arnhem hierdoor de naam ‘Groene stad aan de Rijn’ en vanaf de 19e eeuw ‘Parkstad’. In 2008 werd Arnhem tot de ‘Groenste stad van Nederland’ uitgeroepen door de jury van Entente Florale. In 2009 werd Arnhem ook nog eens ‘Groenste stad van Europa’.

Wij hopen dat uw tuin ook net zo’n mooi plaatje is dat kunstenaars hem zouden willen schilderen. Misschien staat u op het punt om van uw tuin een waar kunstwerk maken. Voor advies, aanleg en onderhoud bent u bij De Groene Vingers, hoveniersbedrijf Arnhem, aan het juiste adres!

hoveniersbedrijf arnhem

Hoveniersbedrijf Arnhem: kwaliteiten van De Groene Vingers

De Groene Vingers is een middelgroot hoveniersbedrijf Arnhem en omgeving worden ermee voorzien. Wij werken sinds januari 1995 voor particulieren, bedrijven en overheden. Wij vinden het belangrijk om zoveel mogelijk kwaliteit uit ons werk te halen. Dat doen wij aan de ene kant door vakwerk te leveren en aan de andere kant geven wij duidelijke, eerlijke informatie aan onze klanten. Wij vinden een goede communicatie en een open sfeer belangrijk. U kunt van ons kwaliteit en een persoonlijke aanpak verwachten. Wij zorgen voor duidelijke offertes, heldere afspraken en tekeningen. Onze medewerkers bezitten goede communicatieve vaardigheden, iets wat wij heel essentieel vinden. Wij werken al heel wat jaren met dezelfde mensen binnen het bedrijf. Daardoor zijn wij deskundig en goed op elkaar ingespeeld. Mede hierdoor wordt de goede sfeer bepaald en dat stralen wij ook naar onze klanten uit.

U kunt op onze website kennis maken met onze vaste werknemers. Zo weet u precies wie er in uw tuin aan het werk is. Door al bovengenoemde zaken onderscheiden wij ons van andere hoveniersbedrijven.

Hoveniersbedrijf Arnhem: onze visie

De tuinen die wij ontwerpen en aanleggen zijn in overleg en dus op maat gemaakt voor onze klanten. Wij willen ook geheel achter onze werkzaamheden kunnen staan. En dat lukt omdat we gedreven mensen zijn met passie voor ons vak en omdat we goed communiceren met de klant. Zo komt alles tot stand. Als wij erachter staan, kunnen we het pas afgeven aan onze klanten. Het is tenslotte de bedoeling dat u nog jaren blijft genieten van ons werk.

Wij geven u ook advies over hoe u gebruikt kunt maken van kwalitatief goede en milieuvriendelijke materialen. Wij gebruiken professioneel gereedschap bij het uitvoeren van ons werk. Daarmee kunnen wij onze werkzaamheden snel, verantwoord en veilig uitvoeren. En als laatste punt in onze visie vinden wij het belangrijk om, als het mogelijk is, materialen en planten te hergebruiken.

Hoveniersbedrijf Arnhem: totaalplaatje

Ons bedrijf De Groene Vingers is gevestigd in Arnhem. Wij verzorgen de ontwerpen, het aanleggen en het onderhouden van uw tuin, ook buiten Arnhem. Wij kunnen uw tuin jaarlijks onderhouden, maar het onderhoud kan ook wekelijks worden gedaan. Wij kunnen dit geheel voor u verzorgen, of u kunt samen met ons aan de slag. Naast het onderhouden van de tuin kan ook aan boomverzorging worden gedacht. Wij regelen het snoeiwerk voor u, of als het nodig is kappen wij de boom en kunnen wij u helpen met de aanvraag van een bijbehorende kapvergunning.

Heeft u nog vragen of opmerkingen na het lezen van onze website over het hoveniersbedrijf Arnhem? Dan kunt u ons contactformulier invullen. Wanneer u liever telefonisch contact heeft, laat dan uw telefoonnummer achter en eventueel een dag en tijdstip waarop wij u kunnen terug bellen. Wilt u een afbeelding of document meesturen, dan kunt u dat naar het volgende e-mailadres mailen: info@de-groene-vingers.org