Hovenier Arnhem

Tuinen zijn mooi, gezond, levend, verruimen uw leefomgeving en worden met de jaren steeds mooier. Wie wil dat nou niet? Voor veel tuinliefhebbers geldt echter dat ze de tijd of de kennis niet in huis hebben om hun tuin op juiste manier te ontwerpen of te verzorgen. Ook bedrijfstuinen vereisen een grondig ontwerp en het nodige onderhoud. In dat geval wordt het zaak om een goede hovenier in Arnhem te vinden, die u op dat gebied volledig kan ontzorgen. Aangenaam, De Groene Vingers is de naam! Uw hovenier in de regio Arnhem.

Of het nu gaat om advies, ontwerp, onderhoud of de renovatie van een tuin, bij ons als hovenier in Arnhem is alles mogelijk. Graag plannen we met u een eerste en ook vrijblijvend kennismakingsgesprek. Dit doen we als hovenier in Arnhem bij voorkeur op locatie, zodat we alvast met een deskundig oog de situatie kunnen beoordelen. In dit gesprek kunt u kennis maken met onze idee├źn en werkwijze, bespreken we uw wensen en eisen en kunnen wij op basis van inschatting alvast een prijsindicatie geven. Wij zijn actief voor zowel particulieren als bedrijven die met een tuin een extra verzorgd visitekaartje voor hun bedrijfspand willen hebben.

hovenier arnhem

Hovenier Arnhem: Ontwerp

Het ontwerp van een tuin begint met een grondige inventarisatie van uw wensen, eisen en mogelijkheden. Wij denken daarbij actief met u mee. Wij zien het als een uitdaging om uw tuin zo in te richten dat er een unieke ruimte ontstaat waarin u zich thuis voelt. Als u na het eerste gesprek met ons in zee wilt, kan een vervolgtraject worden uitgezet. We maken dan een digitaal ontwerp met het tekenprogramma Vectorworks, of desgewenst ontvangt u een 3D-presentatie: de basis voor een unieke buitenwereld waar u nog lang van zult genieten. Ook worden het beplantingsplan, de termijn en een eventuele afspraak over het onderhoud besproken.

Hovenier Arnhem: Renovatie

Behalve tuinen aanleggen worden wij als hovenier in de regio Arnhem ook vaak ingezet om tuinen te renoveren. Want soms is renovatie van de tuin meer op zijn plaats dan onderhoud van de tuin. Bijvoorbeeld als u te weinig tijd hebt om uw tuin bij te houden, of er sprake is van achterstallig onderhoud. Ook kan het zijn dat u uitgekeken bent op uw tuin, die er al jaren hetzelfde bij ligt. Na een verhuizing kan er ook een nieuwe tuinwens zijn, of uw kinderen worden ouder en de speelvoorzieningen moeten plaats maken voor een gazon of border. Door een goede renovatie kan uw tuin u er weer jarenlang tegenaan.

Hovenier Arnhem: Onderhoud

Wie graag tuiniert zal doorgaans zelf zijn of haar tuin bijhouden. Sommige mensen komen daar echter niet aan toe wegens tijdgebrek, of ze durven bepaalde ingrepen niet aan of hebben te weinig kennis in huis over tuinen. Als u het niet in eigen beheer kunt doen, kunt u natuurlijk goed een beroep doen op een hovenier die actief is in de regio Arnhem. Tijdens een vrijblijvend gesprek nemen wij de gewenste werkzaamheden met u door, waarna u een op maat gemaakte offerte van ons ontvangt. Onderhoud kan eenmalig of periodiek. Ook kunt u ervoor kiezen om mee te lopen met een van onze medewerkers en zodoende het een en ander te leren qua onderhoud.

Wat uw tuinwensen ook zijn, De Groene Vingers staat al 25 jaar voor deskundig advies, open communicatie, heldere afspraken, gebruik van degelijke materialen en vakmanschap.