Tuinontwerp Velp

Wie op zoek is naar een kwalitatief goed bedrijf voor tuinontwerp in Velp komt al gauw uit bij De Groene Vingers. Reeds twintig jaar hebben wij ervaring bij de diverse soorten tuinontwerp in Velp die er bestaan, van klassiek tot modern.

De eerste stap van een tuinontwerp in Velp bestaat bij ons altijd uit een eerste en vrijblijvend gesprek. Hierbij geven wij aan wat het kostenplaatje wordt en maken we een grondige inventarisatie van de wensen, eisen en mogelijkheden die u heeft als klant. Dit gebeurt altijd bij u op locatie, zodat wij gelijk al met een deskundige blik de situatie kunnen inschatten. Ook kan bij dit gesprek alvast een vervolgtraject worden besproken, met daarbij zaken als het ontwerp, de begroting en het beplantingsplan. Als u met ons bedrijf in zee wilt gaan maken wij een tuinontwerp voor uw tuin in Velp, een persoonlijk en uniek plan dat u past als een handschoen! Het tuinontwerp gebeurt digitaal met het gespecialiseerde tekenprogramma Vectorworks. Desgewenst kan uw tuin in 3D worden gepresenteerd.

tuinontwerp velp

Tuinontwerp Velp: Het beplantingsplan

In dit plan wordt in een overzicht vastgelegd welke bomen, struiken, hagen en vaste planten een goede keuze kunnen zijn voor de grondsoort in uw tuin en de precieze ligging qua zonlicht. Welke beplanting er precies in uw tuin komt hangt af van uw eigen voorkeur ten aanzien van het ontwerp, de bloeiperiode en de mate van onderhoud. Wilt u de tuin jaarrond hebben bloeien, of gaat u voor een onderhoudsvrije tuin? Dit nemen we allemaal mee in de uiteindelijke keuze.

De combinatie en keuzes van de plantensoorten luisteren nauw. Wij kunnen zorgen voor een mooi lijnenspel met prachtige accenten in uw tuin, wat prachtige effecten kan opleveren. De structuur van de beplanting is belangrijk voor de sfeer in de tuin. Met een deskundige aanpak van uw tuin kan de gewenste structuur en de juiste hoogte worden gecreëerd.

De Groene Vingers werkt ook veel voor bedrijven. Wij zorgen bij bedrijfspanden voor aansprekende tuinen die bijdragen aan een positief visitekaartje voor de onderneming. Met een uitgekiend beplantingsplan waarin uw wensen en eisen zijn meegenomen creëren wij een heuse meerwaarde voor uw bedrijfsimago. Daarnaast vergroot een mooie tuin het arbeidsgenot en zal uw personeel er graag verblijven in de pauzes.

De Groene Vingers

Hoveniersbedrijf De Groene Vingers uit Arnhem is een middelgroot bedrijf dat sinds de oprichting in 1995 zich heeft weten op te werken tot een gevestigde naam in Velp en omstreken, als het gaat om tuinontwerp en alle andere voorkomende werkzaamheden van een hoveniersbedrijf. Wij worden ingeschakeld door zowel particulieren, bedrijven als overheden. Onze kwaliteit zit hem in het bieden van vakwerk en het geven van bruikbare en eerlijke informatie. Wij hopen u te verwelkomen als nieuwe klant voor tuinontwerp in Velp!

Kortom, een doordacht tuinontwerp in Velp zorgt ervoor dat u lang plezier hebt van uw tuin.