Tuinontwerpen Oosterbeek

Vanzelfsprekend besteden mensen veel aandacht aan het huis waarin ze wonen. Op zich is dat ook wel logisch, want in hun huis moeten ze zich thuis voelen. In hun tuin moet iedereen zich natuurlijk ook thuis voelen, maar een tuin staat bij veel mensen toch wat minder in de aandacht. Terwijl het natuurlijk wel het verlengstuk van uw huis is. Daarom is het belangrijk om iets moois van uw tuin te maken. Voor tuinontwerpen in de regio Oosterbeek bent u bij ons aan het juiste adres. Want wie op zoek is naar een kwalitatief hoogstaande aanbieder voor tuinontwerpen in Oosterbeek komt al gauw terecht bij De Groene Vingers. Sinds 1995 hebben wij ervaring opgedaan met allerlei types tuinontwerpen in Oosterbeek die er bestaan, van klassiek tot modern. Onze dienstverlening hieromtrent wordt zowel aangeboden aan particulieren als bedrijven.

tuinontwerpen oosterbeek

Tuinontwerpen Oosterbeek: Elke tuin een onmiskenbaar eigen signatuur

De Groene Vingers ontwerpt persoonlijke tuinen die passen bij de eigenaar en diens huis en leefomgeving, en daarbij zorgen wij voor een degelijke aanpak. Iedere tuin die naar onze hand is ontworpen heeft een eigen signatuur: u kunt rekenen op verschillend materiaalgebruik, diverse beplanting en sfeervolle terrassen. Want uw wensen vormen de rode draad voor ons bedrijf. Bent u een rasechte tuinier of moet de tuin zo onderhoudsarm mogelijk zijn? Wilt u op de loungebank met uw partner in de tuin liggen, wilt u vooral een tuin om in te spelen voor uw kinderen, of wilt u een combi van beide zaken? Met alle wensen en eisen houden wij rekening! Zo kan het zijn dat u op internet al prachtige foto’s van mooie tuinen hebt gezien, of zelf al tuinschetsen heeft gemaakt. Dit soort zaken kunnen wij voor alle tuinontwerpen in Oosterbeek meenemen in het uiteindelijke ontwerpproces, dat door onze vakkundige medewerkers voor u wordt gerealiseerd. Want tuinontwerpen is in onze beleving een proces waarbij de nodige professionaliteit vereist is. Onmisbaar is een bundeling van kennis, creativiteit, en gevoel voor sfeer en ruimte, evenals een levendige voorstelling van het eindresultaat. Een goed uitgedacht ontwerp vormt de basis voor elke tuin.

Waaruit bestaat een tuinontwerp zoal?

Een traject voor tuinontwerpen in Oosterbeek vangt altijd aan met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Hierbij horen wij graag wat uw budgetruimte is en geven wij naar schatting aan hoeveel de kosten voor het tuinontwerp ongeveer zullen bedragen. Daarnaast maken we een uitgebreide inventarisatie van de wensen en mogelijkheden die u heeft als klant. Dit gebeurt altijd op locatie, zodat wij gelijk al met een professionele blik uw tuin kunnen bekijken. In het vervolgtraject voor tuinontwerpen voor Oosterbeek en omstreken leveren we aansluitend een inrichtings- en beplantingsplan, geheel aangepast aan uw wensen en de specifieke kenmerken van uw tuin. Als u dat wenst maken we aanvullend ook nog een bestratingsplan voor zaken als terrastegels en tuinpaden. Wat ook tot de mogelijkheden behoort is een verlichtingsplan, zodat u ook op avonden van uw tuin kunt genieten. Tot slot zijn er nog allerlei extra’s mogelijk, zoals een veranda of vijver.

Het tuinontwerp wordt gemaakt met behulp van het digitale tekenprogramma Vectorworks. Ook is het mogelijk dat uw tuin in 3D wordt gepresenteerd. Hoewel er op internet gratis tuinontwerpprogramma’s worden aangeboden raden wij u aan om dit door een vakman te laten doen. Met het ontwerpprogramma Vectorworks krijgt u een duidelijk en levensecht beeld van uw toekomstige tuin.

Voor particulieren en bedrijven die het maximale willen halen uit hun tuin biedt De Groene Vingers de mogelijkheden!