Tuinieren Arnhem

Liefhebbers van tuinieren in Arnhem hebben een mooie hobby. Voor dit soort mensen, die houden van tuinieren in Arnhem, is het hun lust en leven om lekker in de buitenlucht in hun tuin bezig te zijn. Ook is er een categorie mensen die niet houdt van tuinieren in Arnhem: de mensen die te druk zijn of te weinig kennis hebben over tuinieren in Arnhem. Voor die categorie mensen is er in onze regio een allround hoveniersbedrijf in de vorm van De Groene Vingers!

Wij verzorgen uw complete tuin, van ontwerp tot aanleg en onderhoud.
Uw wensen en eisen zijn ons uitgangspunt, want de klant is koning. Wij adviseren over alles dat met tuinieren in Arnhem te maken heeft. Ontdek wat ons bedrijf voor u kan betekenen of bel ons voor een advies of vraag.

tuinieren arnhem

Tuinieren Arnhem: Handige tuiniertips op onze site

Mensen die houden van tuinieren in Arnhem vinden op onze site handige tips. Wij hebben namelijk antwoorden op vragen die wij vaak op ons afkrijgen op onze site geplaatst. Een ‘klassieker’ is de vraag wat je met bladafval in de tuin moet doen. Het simpele antwoord luidt: “Door het langer in de borders te laten liggen wordt het blad afgebroken en wordt het opgenomen in de bodem. Daar komt bij dat vaste planten erdoor worden beschermd en de tuin in zijn geheel een beter bodemleven krijgt.” Wij zijn voornemens dergelijke punten vaker op de site te plaatsen als tuintips, zodat u er wellicht voordeel aan heeft. Zie het maar als een extra gratis service voor al onze klanten!

Een andere veelgelezen tip op onze site is het antwoord op de vraag wanneer een haag het beste kan worden gesnoeid. Het antwoord luidt: “Het beste is tweemaal per jaar. De eerste keer zou moeten zijn in de periode mei/juni (voor de eerste groei) en de tweede keer in de periode augustus/september (voor de hergroei). Na deze tweede maal heeft de haag voldoende tijd om weer te herstellen en gaat ‘ie strak gesnoeid de winter in. Een haag blijft dan mooi tot volgend voorjaar.”

Over ons bedrijf

Wij zijn een middelgroot hoveniersbedrijf dat sinds midden jaren negentig actief is. Door middel van het leveren van kwaliteit en door onze persoonlijke en klantgerichte aanpak kunnen wij ons onderscheiden van onze collega’s. Wij zetten sterk in op goede communicatie met de klant. Dit voltrekt zich met heldere afspraken en duidelijke offertes, waarbij de klant altijd weet waar hij aan toe is. Wij hebben een hechte groep van vakkundige en communicatief vaardige medewerkers, die vaak al jarenlang aan De Groene Vingers verbonden zijn. Zij bepalen mede de sfeer binnen ons hovenierbedrijf en stralen dat ook uit naar buiten.

De Groene Vingers, uw allround hoveniersbedrijf voor de regio Arnhem.