Tuinontwerp maken Arnhem

Wegdromen in een tuin die helemaal past bij u als persoon, dat krijgt u alleen voor elkaar met een goed doordacht tuinontwerp. U kunt het vergelijken met de situatie binnenshuis: als u een andere interieurstijl wilt hebben, schakelt u een binnenhuisarchitect in. Aangezien de tuin het verlengstuk is van uw huis, ligt het voor de hand om een tuinontwerp in Arnhem te maken. De specialisten van De Groene Vingers kunnen dit voor u doen. Reeds twintig jaar hebben wij ervaring met tuinontwerp maken in Arnhem, met tuinen die variëren van klassiek tot modern.

U kunt natuurlijk proberen om op eigen gelegenheid een tuinontwerp te maken, maar dat raden wij af. Bedenk immers dat als uw ontwerp eenmaal is uitgevoerd en u niet tevreden bent, u veel geld heeft geïnvesteerd in iets waar u nog jaren tegenaan moet kijken. Daarom adviseren wij om voor een tuinontwerp maken in Arnhem altijd in zee te gaan met een professional als De Groene Vingers, zodat u een goed doordacht tuinontwerp in handen heeft waarop u kunt bouwen. In dat geval komen wij graag eerst een keer vrijblijvend bij u thuis op locatie, om in kaart te brengen wat uw wensen, eisen en mogelijkheden zijn, en om te kijken of u iets hebt aan onze ideeën en inzichten. Ook voor bedrijven bieden wij de service tot een tuinontwerp maken in Arnhem.

tuinontwerp maken arnhem

Tuinontwerp maken Arnhem: Een persoonlijke en unieke tuin waar er maar één van bestaat!

Zoals gezegd is het eerste gesprek vrijblijvend, dus u zit nergens aan vast! Ook kan bij het eerste gesprek alvast een vervolgtraject worden besproken, met daarbij zaken als het ontwerp, de definitieve begroting en het beplantingsplan. Als u met De Groene Vingers in zee wilt gaan zullen wij een tuinontwerp maken voor uw tuin in Arnhem, een persoonlijk en uniek plan waar er maar één van bestaat. Tuinontwerpen maken in Arnhem doen wij volledig digitaal met de modernste technieken: het gespecialiseerde tekenprogramma Vectorworks.

Desgewenst kunnen wij een 3D-presentatie van uw nieuwe tuin maken.
Een vast onderdeel bij het tuinontwerp maken voor mensen in Arnhem is het beplantingsplan. Hierin wordt vastgelegd welke bomen, struiken, hagen en vaste planten een goede keuze kunnen zijn voor de grondsoort in uw tuin en de precieze ligging qua zonlicht. Welke beplanting er precies in uw tuin komt is afhankelijk van uw eigen voorkeur ten aanzien van het ontwerp, de periode van bloei en de mate van onderhoud. Wilt u de tuin jaarrond hebben bloeien, of heeft u liever een onderhoudsvrije tuin? Dit wordt allemaal meegenomen in de definitieve versie van het beplantingsplan.

Tuinontwerp ook van belang voor bedrijven

De combinatie en keuzes van de plantensoorten luisteren nauw. In samenspraak met uw voorkeuren zorgen wij voor een mooi lijnenspel met prachtige accenten. De structuur van de beplanting is van belang voor de juiste sfeer in de tuin. Met een deskundige aanpak van uw tuin wordt de gewenste structuur en de juiste hoogte gecreëerd.

De Groene Vingers werkt ook veel voor bedrijven, waarvoor een goed tuinontwerp ook zeer zeker van belang is. Wij zorgen bij bedrijfspanden voor aansprekende tuinen die bijdragen aan een positief visitekaartje voor hen. Met een uitgekiend beplantingsplan creëren wij een heuse meerwaarde voor uw bedrijfsimago. Daarnaast vergroot een mooie tuin het arbeidsgenot en zal het personeel graag in uw tuin vertoeven tijdens pauzes.

Voor zowel particulier als bedrijven in Arnhem is De Groene Vingers de expert voor het maken van een tuinontwerp!