Tuinieren Velp

De liefhebbers van tuinieren in Velp hebben een mooie hobby. Voor deze mensen, die houden van tuinieren in Velp, is het een grote hobby om lekker in de buitenlucht in hun tuin bezig te kunnen zijn. Ook zijn er mensen die niet houden van tuinieren in Velp: de mensen die bijvoorbeeld te druk zijn of te weinig kennis in huis hebben over tuinieren in Velp. Voor die categorie mensen is er in onze regio een allround hoveniersbedrijf: De Groene Vingers! Wij verzorgen uw complete tuin, van ontwerp tot aanleg, onderhoud of renovatie. Uw wensen en eisen zijn ons uitgangspunt, want de klant is nu eenmaal koning. Wij geven advies over alles dat met tuinieren in Velp te maken heeft. Ontdek wat De Groene Vingers voor u kan betekenen of bel ons voor een advies of vraag.

tuinieren velp

Tuinieren Velp: Handige tuiniertips op onze site

Wie houdt van tuinieren in Velp vindt op onze site handige tips. Wij hebben immers antwoorden op vaak gestelde vragen op onze site geplaatst. Een voorbeeld daarvan is de vraag wat je met bladafval in de tuin moet doen. Het antwoord luidt: “Door het een langere tijd in de borders te laten liggen worden de bladeren afgebroken en wordt het opgenomen in de bodem. Daar komt bij dat de vaste planten er een extra bescherming door krijgen en de tuin in zijn geheel een beter bodemleven krijgt.” Wij zullen in de toekomst dergelijke punten vaker op de site plaatsen als tuintips, zodat u er wellicht voordeel aan heeft. Zie het maar als een extra gratis service voor alle klanten!

Een andere veel gelezen tip op onze site is de vraag wanneer een haag het beste kan worden gesnoeid. Het antwoord luidt: “Het beste is twee maal per jaar. De eerste keer zou moeten zijn in de periode rond mei/juni (voor de eerste groei) en de tweede keer in het tijdvak augustus/september (voor de hergroei). Na deze tweede maal heeft de haag ruim de tijd om weer te herstellen en gaat ‘ie strak gesnoeid de winter in. Een haag blijft daardoor mooi tot volgend voorjaar.”

Over ons bedrijf

De Groene Vingers is een middelgroot hoveniersbedrijf dat sinds midden jaren negentig actief is. Door middel van het bieden van kwaliteit en door onze persoonlijke/klantgerichte aanpak weten wij ons te onderscheiden van onze collega’s. Ons bedrijf zet sterk in op goede communicatie met de klant. Dit wordt gerealiseerd met duidelijke afspraken en heldere offertes, waarbij de klant altijd weet waar hij of zij aan toe is. Wij hebben een hechte groep van vakkundige en communicatief vaardige medewerkers in huis, die vaak al jaren lang aan De Groene Vingers verbonden zijn. Het personeel bepaalt mede de sfeer binnen ons hovenierbedrijf en dat stralen ze ook naar buiten uit.

De Groene Vingers, uw allround hoveniersbedrijf voor Velp en omstreken.