Tuinman Arnhem

Het goed onderhouden van een tuin is volgens ons als tuinman in Arnhem een vak apart. Niet iedereen heeft verstand van tuinieren. Ook heeft niet iedereen die zijn tuin een warm hart toedraagt altijd tijd ervoor om op de spaarzame vrije dagen te moeten tuinieren; daarnaast is het niet ieders hobby. Daar komt nog eens bij dat niet elke tuinbezitter de juiste gereedschappen in huis heeft. Alle reden dus om in zee te gaan met een tuinman in Arnhem: hoveniersbedrijf De Groene Vingers! Want het is natuurlijk erg prettig dat zaken waar elke tuinbezitter mee te maken krijgt, zoals het periodiek maaien van het gazon of het winterklaar maken van de tuin, in vertrouwde handen kunnen worden uitbesteed.

De meest tijdrovende klus in uw tuin is het onderhoud. Dat is nu eenmaal een onontkoombare taak, want iedereen wil natuurlijk zo veel mogelijk en ook het gehele jaar kunnen genieten van zijn tuin, die er dus altijd prachtig bij moet staan. Daarom bevelen wij een tuinman aan van De Groene Vingers, zodat u het hele jaar geen omkijken meer heeft naar het onderhoud van uw tuin en u er zorgeloos van kunt genieten. Tegen een redelijk uurtarief komen onze mensen bij u langs om uw tuin weer helemaal in een perfecte staat te brengen. Onze diensten kunnen zowel eenmalig worden aangeboden als periodiek.

Tuinman Arnhem

Tuinman Arnhem: Tuinman voor zowel particulieren als bedrijven

Wij bieden onze diensten aan voor zowel particulieren als bedrijven. In de praktijk komt het er vaak op neer dat we bij particulieren op regiebasis werken, terwijl bedrijven veelal kiezen voor een onderhoudscontract. Vooral voor bedrijven is het een voor de hand liggende zaak om periodiek een tuinman in te zetten: een bedrijfstuin is immers een heus visitekaartje voor het bedrijf en bepaalt in belangrijke mate uw uitstraling naar buiten toe. Bij De Groene Vingers betaalt u geen voorrij- of lidmaatschapskosten.

Een tuinman wordt in de regel ingehuurd voor de wat kleinere klussen in de tuin. Zijn hoofdtaak is het onderhoud van tuinen. Dat houdt dus in dat de tuinman zich bezig houdt met zaken als onkruid wieden, de verzorging van de beplanting, het vegen van terrastegels, enzovoorts. Wie een tuinman in Arnhem bij De Groene Vingers inhuurt, is altijd gegarandeerd van een tuin die er netjes bij ligt.

Informatie over De Groene Vingers

Vanzelfsprekend komen wij graag langs om met u de mogelijkheden voor de inzet van een tuinman in Arnhem te bekijken. Wij brengen desgewenst een bezoekje bij u thuis, zodat we de tuinsituatie meteen met een professionele blik kunnen bekijken. Bel ons gerust en geheel vrijblijvend.

De Groene Vingers is een in 1995 opgericht middelgroot hoveniersbedrijf. Door het bieden van hoogstaande kwaliteit en door onze persoonlijke en ook klantgerichte aanpak weten wij ons te onderscheiden van onze collega’s. Wat wij belangrijk vinden is goede communicatie met de klant.

De Groene Vingers, uw allround hoveniersbedrijf met een tuinman voor u in de regio Arnhem.